" Dare To Dreams. I am Your Dreamcatcher. "

hometutorial















owner

A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.

ARCHIVE



CREDIT

© 2013 - Skins by IKA. thanks to Adila, Mayra, hanie & fiqa for the other codes and stuff. do tell me if im not credit yours. dont remove the credits. *peace*
SEGMEN : WE'RE KPOP BLOGGERS
written by lauryn at Wednesday, 6 June 2012| 3 Comments |

Let's Join This Segmen =)
Annyeong and Hello stalker (s)...
Hari nie aku rajin sikit , tadi aku open blog member aku nie 'ternampak' dia post entry segmen nie... maklumlah aku nie baru balik dari camping , so tak tahu ape - ape . Anyway , straight to the point . Kalau korang nak join segmen nie                   C H E C K T H I S O U T  . . .

Question (s)


1. Sejak bila korang mula meminati music KPOP?
2.  Apa yang bestnya tentang KPOP yang orang lain perlu tahu?
3. Favourite artist/group (senaraikan seberapa banyak pon takpe)
4. Siapa ultimate bias korang?. Kalau rajin letak gambar sekali.
5. Antara banyak2 blog kpop bloggers. Blog siapa yang selalu korang
review. dan nyatakan 2 sebab.


My Answer (s)


1. Sejak 2009 , lebih mendalam lagi 2010 . Time uh Lauren pergi rumah kawan terus dia bukak KPOP HITZ . Time tuhh jugak Super Junior mv ( Sorry Sorry ) ditayangkan... Best =)

2. KPOP ? Mestilah tarian diaorang... Best and lincah too . . . Naik bulu roma bila tengok diaorang menari . Lagu diaorang pon best jugak...

3. Super Junior , Infinite , Beast... Kalau nak lagi , bolehlah tengok 'LIVE' kat stuff =) Why ? Because member (s) of Super Junior , Infinite and Beast banyak kerenah and sporting too =P

4. Of course Kim Hyun Joong ( SS501 )  and Myungsoo ( Infinite )...


5.  Blog yang Lauren selalu review blog L E E N A because

         First : Selalu update post KPOP yang best . . . 
         Second : Sebab susun atur skin Leena nice =)

Anyway Mrsbaekyeol . . . Lauren tak tag friend (s) tau , sebab semua friend (s) Lauren dah pon join... mian =( Hope I'm the lucky one =)

Blogger nis said...

hai dtg dari segmen yg sama. Follow blog nie..

nie link blog saya

http://kpoppers-bloggers.blogspot.com/2012/06/segmen-were-kpop-bloggers.html

 
Blogger Nurul AtiQah said...

Orait! thanks for join btw :D

 
Blogger Lauren Kim said...

you welcome =)

 

Post a Comment