" Dare To Dreams. I am Your Dreamcatcher. "

hometutorial















owner

A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.

ARCHIVE



CREDIT

© 2013 - Skins by IKA. thanks to Adila, Mayra, hanie & fiqa for the other codes and stuff. do tell me if im not credit yours. dont remove the credits. *peace*
End Year Giveaway by HanaNabyllah dan kawan-kawan
written by lauryn at Friday, 22 November 2013| 2 Comments |


Wanna join C L I C K now. Faster.

안녕~ こんにちは~ What's up you guys? Lama tak berjumpa korang kat sini. Busy fangirling kat twitter -.-' Okay back to our real story. Somebody request me this entry hohoho. Btw, thanks a lot sebab aku ni pun dah lama tak join giveway >< Act, maybe giveway ni special sikit sebab cara pemilihan pemenang giveway ni. Top referral kpoppers boleh dapat album kot. Bukannya album sebarangan but kita boleh pilih album tuh. Oh yeah~ *nari lagu gentleman* Itu untuk kpoppers je. Bagi non-kpoppers don't worry baby, kalau korang menang top referral, korang boleh dapat CJ7 Convo plus Shawl. Hahaha, adil kan. Tak kira kau ni kpoppers ke non-kpoppers ke haters ke or whateverlah, korang pun dapat hadiah jugak ^o^ Satu lagi, dalam banyak - banyak giveway yang aku join tahun ni, tak banyak yang bagi hadiah untuk semua para peserta. Tapi giveway ni bagi so, tak menyesallah kalau korang join. Hohoho. Faster Faster. Lagi ramai join giveway ni, lagi bagus sebab hadiah akan ditambah kalau pserta peserta melebihi 100. Giveway ni tamat pada 31 Disember 2013.

Top 3 Best Gift (my opinion)Album (may choose) by Shaza Kpop Online Shop+ Kpop Sticker by Unlimited Kshop+ EXO Cards by Panda Kpop Shop

I'm a kpopper *whisper* Hihihi ((*^^*))

안녕~ さようなら~

p.s : Congratulation for your shop. Hopefully it will go awesome ((*^^*)) 


Blogger . said...

datang dari giveaway yang sama :3

http://inpiniteuo.blogspot.com/2013/11/end-year-giveaway-by-hananabyllah-dan.html

 
Blogger Kim Nadhi said...

Annyeong! Came from the same GA, ^.^ http://donttakeitfromme.blogspot.com/2013/11/end-year-giveaway-by-hananabyllah-dan.html

 

Post a Comment